Home / Anbefalinger

 

Akupunktur og Kinesisk massage behandling:
 Har været i behandling for en “frossen” skulder og ømme akillessener, som fysioterapi og træningsøvelser ikke kunne afhjælpe – og fik som sidegevinst i øvrigt også afhjulpet nattetisseri og ditto trælse hedeture. Dejligt! Alle gener er nu væk, og jeg er overrasket over, hvad Iben har kunnet udrette med hendes alternative metoder. Jeg kan absolut anbefale Ibens dejlige væsen og kompetente behandlinger”.

Dorte Brolund, Kerteminde.

 

Akupunktur behandling:
– “I forbindelse med svære rygproblemer har jeg modtaget akupunktur behandlinger af Iben. Hendes behandlinger fik mig på benene igen. Jeg er hende dybt taknemmelig. Jeg kan ikke forestille mig en mere kvalificeret akupunktør end Iben. Jeg kan på det varmeste anbefale hende”.

Thomas Brolyng, Fotograf, København.

 

Kostvejledning med fødevareintolerancetest:
– “Jeg har kun positivt at sige. Jeg er resultatorienteret, og følte jeg fik en personlig behandling, – unik for mine behov. Jeg har fulgt din vejledning og det har virket godt – mærkede forskellen indefor et par dage, – energien er kommet tilbage”.

Lars Jørgensen, Reklamedirektør, København.

 

Ibens Madværksted:
– “Jeg har deltaget i et af Ibens madværksteder og det var en meget positiv oplevelse både teoretisk og praktisk. Iben er en rigtig god formidler, der brænder for sine interesser og udviser stort engagement. Hun har en bred viden indenfor mange felter og er troværdig, nytænkende, kreativ, inspirerende og positiv og jeg kan give hende mine bedste anbefalinger”.

Rikke Trabjerg-Madsen, Archaeo-osteologist, Kerteminde.

 

Samarbejdspartner om Flow Camino vandretur i Spanien:
– “Hermed de varmeste anbefalinger af Iben selv, samt Ibens kundskaber med at have med mennesker at gøre. Iben er en utrolig varm person, som altid ser det bedste i andre personer og bruger sine evner til at få det frem i folk”.

Flemming Blicher, Konsulent, Gentofte.

 

Konsulent hos MBT-Danmarks Sundhedsfaglige Akademi:
– “Jeg har flere gange haft besøg af Iben som konsulent i min MBT-butik. Hun er fagligt dygtig, og meget pålidelig, og god til at yde service. Jeg giver hende mine bedste anbefalinger”.

Kirsten Hauberg, Ergoterapeut og massør, Nykøbing Falster.

 

Akupunktør i Akupunkturklinikken Punktet:
– “Ibens arbejdsområde i klinikken var akupunktur, – både øreakupunktur og klassisk kinesisk akupunktur, fødevareintolerance test, kostvejledning og posturologisk behandling. Og Iben er dygtig og faglig kompetent til det hele. Klienterne og vi har været meget glade for hendes resultater. Iben er meget omhyggelig, læreivrig og lydhør. Altid glad og venlig, og med en rolig og harmonisk fremtræden.
En engageret medarbejder med udpræget sans for kundepleje og service på en opmærksom måde. Ibens tolerance og positive menneskesyn virker smittende på både kunder og kollegaer. Vi kan kun give Iben vores mest uforbeholdne anbefaling”.

Jørn Larsen, Arbejdsgiver og Akupunktør, Vejle.

 

Sundhedsfaglig kunderådgiver hos Friluftsland – afdeling for fodtøj:
– “Ibens arbejde i Friluftsland har primært været kunderådgivning, hvor præcis rådgivning og tålmodighed er i højsæde.
Med Ibens sundhedsfaglige baggrund har hun yderligere kunnet imødekomme og vejlede kunder med forskellige fodproblematikker.
Til dette har Iben fuldt ud levet op til forventningerne og har begået sig godt med kolleger såvel som kunder. Med sit store engagement, pålidelighed og fleksibilitet har Iben været et godt bidrag til virksomheden. Vi, i Friluftsland, kan derfor give Iben vores bedste anbefaling og er overbevist om at hun vil yde en optimal indsats i hvilken stilling, hun end besidder”.

Tina Finck Kjøller, Afdelingsleder i Friluftsland, København.