Home / Behandlinger

 

De forskellige behandlinger jeg tilbyder aktiverer på en effektiv og naturlig måde kroppens egen evne til at helbrede sig selv. Det er en sundhedsfilosofi, hvor mennesket opfattes som en helhed og den er baseret på Østens viden og erfaring som er opbygget og gennemprøvet i årtusinder. Disse traditionelle behandlingsmetoder kombinerer jeg med vestlige behandlingsteknikker og moderne udstyr.

– “Hver fjerde voksne dansker har brugt alternativ behandling, hvilket svarer til 27% eller ca. 1,2 mio personer”. (Kilde: Statens Institut for Folkesundhed, 2013).

Er du også motiveret til at forbedre dit helbred, så tilbyder jeg professionel behandling indenfor:

Hvert menneske er unikt og er lige så forskelligt indeni som udenpå, og skal derfor forstås og behandles individuelt. Derfor tilpasser jeg hver behandling efter dine ønsker og behov samt ud fra hvad jeg mener er mest relevant for dig. Derved opnår vi i fællesskab de bedste og mest holdbare resultater.

Jeg afhjælper både akut opståede problemer, længerevarende og kroniske tilstande af både fysisk og psykisk karakter. Du kan også benytte behandlingerne forebyggende.

Konsultation for voksne:
Konsultationen foregår i behagelige rammer i min klinik og jeg bestræber mig altid på at møde dig med åbenhed og nærvær. Jeg lægger vægt på at der er tid til samtale og at du opnår afspænding og ro under forløbet. Efter behandlingen vil du opleve dyb velvære og der opstår yderst sjældent uønskede bivirkninger. Afhængigt af din situation vil tidsintervallet samt antallet af behandlinger variere. Jeg fører journal og som behandler har jeg tavshedspligt.

Konsultation for børn fra 0-12 år:
Ved behandling af børn er tryghed altid i fokus. Selve behandlingen er helt smertefri, da jeg udelukkende anvender zoneterapi samt laser på punkter i ørerne og på kroppen.

Danskernes sundhedstilstand:
– ”850.000 voksne danskere lider af kroniske smerter i et eller andet omfang, hvilket svarer til 1 ud af 5 personer. Det gør smerter til en af de absolut mest udbredte folkesygdomme i Danmak”. (Kilde: Smerte Danmark).

– ”430.000 danskere har hver dag symptomer på alvorlig stress, og 35.000 danskere er hver dag sygemeldt pga. stress”. (Kilde: Stressforeningen).

Blandt mange andre sygdomsproblematikker er især smerter og stress et stigende samfundsproblem i dagens Danmark og det er i den grad ødelæggende for livskvaliteten hos den enkelte. I en travl hverdag kan kroppens alarmsignaler let overhøres og vi venter ofte for længe med at reagere på dem.

Døjer du også med skavanker eller sygdomme, så hjælper jeg dig gerne igang med at få et bedre helbred. Herved får du mere overskud og livskvalitet i hverdagen og du bliver en sundere og gladere udgave af dig selv – til gavn for både dig og dine omgivelser.

Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, så har du mulighed for at få tilskud til dine behandlinger. Forhør dig evt. også om din arbejdsplads yder tilskud.

Jeg er godkendt Registreret Alternativ Behandler (RAB) og er medlem af Praktiserende Akupunktører, som er en ambitiøs faglig organisation. Jeg holder mig løbende ajour med ny viden, lever op til Sundhedsstyrelsens krav om efteruddannelse og er opdateret omkring førstehjælp. Det er din garanti for kompetente og professionelle behandlinger.

Du er velkommen til at læse uddybende information under de forskellige behandlingsformer og du finder flere oplysninger om mig i min profil. Du kan også følge mig på Facebook og via mit nyhedsbrev.