Home / Privatlivspolitik

 

 

Privatlivspolitik:
I forbindelse med persondataforordningen af 25. maj 2018, får du her et indblik i, hvordan jeg bruger dine oplysninger samt om dine rettigheder deraf.

Dataansvarlig
Iben Fog Lund er den dataansvarlige for de oplysninger der, igennem virksomheden modtages fra dig. Virksomheden er derved ansvarlig for at dine personlige oplysninger håndteres sikkert og efter gældende lovgivning. Virksomheden er en enkeltmandsvirksomhed, og er dermed kun synlige for Iben Fog Lund og de systemer og personer som anvendes til håndtering af regnskab mv.

Formålet med at have dine personlige oplysninger
Når du booker aftaler i forbindelse med konsultationer, angiver du dit navn, e-mail og telefonnummer. Dermed kan jeg komme i kontakt med dig ved evt. afbud.

Ved en konsultation, bliver der lavet en journal. Denne er til brug for og lavet af Iben Fog Lund, så en behandlingsplan kan laves, samt det er et lovkrav ved RAB-behandlinger. Iben Fog Lund kan sende økonomiske krav videre til Sygeforsikringen Danmark og andre forsikringsselskaber på vegne af dig, og derved vil der være behov for CPR-oplysninger. Som RAB-behandler har jeg tavshedspligt og derfor er det udelukkende mig der har adgang til din journal. Journalen opbevares sikkert, aflåst og efter gældende lovgivning. Den opbevares i 5 år efter dit sidste besøg hvorefter den destrueres. Har du som klient spørgsmål til måden jeg håndterer dine oplysninger på, er du velkommen til at kontakte mig.

Dine rettigheder
– Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som du har registreret hos mig.
– Dine oplysninger bliver udelukkende brugt til de ovennævnte formål.
– Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage.
– Du kan til enhver tid få slettet eller rettet dine personlige oplysninger

Læs mere om GDPR på gdpr.dk/persondataforordningen.