Home / Profil

 

Mit navn er Iben Fog Lund – og jeg byder dig hjerteligt velkommen!

Jeg er igangsætteren og idekvinden bag mit firma og klinik af samme navn. Jeg arbejder professionelt som akupunktør, zoneterapeut, massør, kostvejleder og sundhedskonsulent. Derudover arrangerer og faciliterer jeg forskellige sundhedskurser, madworkshops og friluftsaktiviteter.

Interessen for sundhed, mad, natur og dét at have med mennesker at gøre startede allerede i en tidlig alder, hvor sund livsstil, økologi, glæden ved naturen samt inspiration fra et kreativt højskolemiljø dannede fundamentet gennem hele min opvækst.

Mit livssyn bygger på en forståelse af at alt hænger sammen og at der er en samhørighed mellem universet, naturen og kroppen.
Derfor har det altid været naturligt for mig at benytte helhedstanken i mit arbejde med menneskers udvikling, sundhed og levevis.

Gennem årene er jeg uddannet og inspireret af mange dygtige læger, sundhedsfagfolk og spirituelle lærere fra både ind- og udland.
Det har givet mig grundlaget for min faglige viden, alsidige erfaring og medmenneskelige indsigt.

Derfor ser jeg det som min allervigtigste opgave at kunne motivere, vejlede og inspirere dig via virkningsfulde behandlinger, gode sundhedstiltag eller gennem dejlige fælles friluftsoplevelser.

Uddannelser og joberfaringer:
Jeg er uddannet FDZ Zoneterapeut fra Logos Zoneterapiskole i Århus (1999) og efterfølgende diplomeret Akupunktør ved skolen
Ny Energi/World Medicine i Holstebro (2001). Ny Energi/World Medicine drives af en af landets bedste akupunktører og undervisere,
Anne Marie Bering, og jeg var i mesterlære i klinikken i fire år sideløbende med studiet i Klassisk Kinesisk Akupunktur &
Traditionel Kinesisk Medicin. På skolen uddannede jeg mig ligeledes indenfor øreakupunktur/auriculomedicin samt i posturologi.

Som behandler har jeg desuden arbejdet hos sundhedsklinikken Punktet i Vejle samtidig med at jeg uddannede mig til kost- og ernæringsterapeut ved International Health Institute of Scandinavia, som desværre ikke eksisterer mere.

Jeg har yderligere arbejdet som sundhedskonsulent for det internationale firma MBT – physiological footwear i København, været ansat hos Aarstiderne, der forhandler økologiske kvalitetsråvarer samt rådgivet i Friluftsland i København indenfor kvalitetsudstyr og fodtøj til vandring og et aktivt friluftsliv.

For at holde mig opdateret med ny faglig viden tager jeg løbende efteruddannelse og kurser indenfor sundhed, akupunktur, zoneterapi, kost og ernæring, friluftsliv og selvudvikling.

Jeg er godkendt Registreret Alternativ Behandler (RAB) indenfor zoneterapi og akupunktur og er medlem af Praktiserende Akupunktører.

Du er velkommen til at læse mere om de forskellige behandlinger og aktiviteter jeg tilbyder og du kan følge mig på Facebook og nyhedsbrev.