Home / Kinesisk massage

 

Jeg tilbyder to typer virkningsfuld massage der kaldes cupping og gua sha. Begge massageformer er en del af den traditionelle kinesiske lægekunst – Traditional Chinese Medicine (TCM), der effektivt forbedrer kroppens energiflow.

Ved behandling med cupping og gua sha fjernes dybe blokeringer i kroppen og ophobede affaldsstoffer i bindevævet frigives. Derved øges blodgennemstrømningen effektivt og i langt højere grad, end ved andre massageformer. Cupping og gua sha kan benyttes de fleste steder på kroppen og du føler ikke mere ubehag end hvad der opleves ved almindelig massage.

Cupping & gua sha er meget gavnligt ved:

  • Nakke-, skulder- og lændesmerter
  • Tennis- og golfalbue, frossen skulder og musearm
  • Hovedpine og migræne
  • Tunghed i kroppen og unaturlig træthed
  • Væskeophobninger/ødemer
  • Appelsinhud/cellulitis
  • Arret hud og operationsar
  • Velvære samt forebyggelse

Cupping:
Cupping kaldes også for sugekopmassage. De sugekopper jeg anvender er lavet af glas eller plastik og har runde afslebne kanter, der føles rart på huden. Når der er skabt undertryk i sugekopperne placeres de direkte på huden de steder hvor du har blokeringer. Cupping er meget brugt af bl.a. sportsatleter og modeller, der enten ønsker at forbedre energiflowet i krop og muskler eller til at holde huden smuk.

Gua sha:
Gua betyder ”at skrabe” og sha henviser til den ”rødme” der opstår på huden under behandlingen. Ved gua sha benyttes en speciel massageteknik, hvor der skrabes med et glatslebet redskab på de belastede områder af kroppen. Jeg anvender altid olie på huden, så behandlingen føles behagelig.

Efter kinesisk massage er det vigtigt at du drikker ekstra vand, så din krop kan udskille de løsnede affaldsstoffer. Behandlingerne kan give rødlige mærker og ømhed på huden, som forsvinder i løbet af nogle dage. Ved efterfølgende behandlinger vil du opleve at disse reaktioner aftager i forbindelse med at din situation forbedres.

Alt efter dit behov er du velkommen til at nyde virkningen af den kinesiske massage som enkeltstående behandling. For at understøtte massagens virkning supplerer jeg ofte med zoneterapi eller akupunktur.